Koningsdag 2015

40 nieuwe leden op Koningsdag! Met maar liefst twee spellen was Het Paard van Noord aanwezig op Koningsdag op de NDSM Vrijhaven. Zowel de instant-klassieker ‘Plaats de Kraan’ als de fraai in oranje vormgegeven aloude klassieker ‘Pats de druif’ kon op veel enthousiasme rekenen. 40 nieuwe leden hebben zich op deze dag aangemeld. Zij werden lid van de Vereniging Het Paard van Noord, de vereniging die – u weet het wel – ijvert voor de heropstanding van de oude betonkraan aan het Zijkanaal I.

Een heropstanding waar het overigens prima mee gaat. Zo zijn we in gesprek met de Duyvis. Duyvis is de bouwer van de kraan en heeft toegezegd ons substantieel te gaan helpen. Maar daarover later meer. Ook zijn we in gesprek met de gemeente en ook dat gaat prima en ook daarover snel meer.

Het totale ledenaantal bedraagt nu 242 mensen. Denkt u bij het lezen van dit bericht, was ik ook maar lid van deze geweldige vereniging, aarzel dan niet. Klik op deze link en u bent binnen enkele minuten ook lid van de leukste en belangrijkste vereniging van Amsterdam- Noord.

Categories: Uncategorized

Comments

Your email address will not be published.